Έπεισε ο Ανδρουλάκης;

 

Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ πήγε να προϋπαντήσει τον Πρόεδρο του που στα πλαίσια της προεκλογικής του ομιλίας έκανε στάση στη Χίο, στον γενέθλιο τόπο όπως είπε στην ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου.

Γάτες οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στις διοργανώσεις, επέλεξαν ημέρα που τα καταστήματα στο νησί είναι ανοικτά το απόγευμα, ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στη συγκέντρωση του Προέδρου τους. και ομολογουμένως τα κατάφεραν αφού ο δρόμος της Απλωταριάς γέμισε ασφυκτικά. Τώρα αν όλοι όσοι πήγαν είναι και φιλικά προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ δεν το γνωρίζω. Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι πολύς κόσμος έκανε στάση στην ομιλία για να ακούσει τι έχει να πει ο Νίκος Ανδρουάκης αν και δεν πρωτοτύπησε καθόλου. Με κινήσεις στα χέρια που θύμιζαν Ανδρέα Παπανδρέου, με λόγο επιθετικό προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ζήτησε από τους Χιώτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.